Länkar om Hus & Hem

Vattenrening & vattenfilter

JMS Vattenrening AB - Erbjuder produkter för vattenrening som vattenrenare, vattenfilter och vattenpumpar. Njut av den riktiga smaken av rent vatten. Du märker stor skillnad på att din mat och dryck kommer att både smaka och se bättre ut. Och du vet säker att du har ett absolut rent vatten. Hårt och järnhaltigt vatten orsakar skador på dina vvs-installationer som kostar onödiga pengar.

Fönster

Dörrtjänst är ett litet företag som genom åren blivit en repekterad leverantör av dörrar och fönster till privatpersoner i storstockholm med omnejd. Dörrtjänst ägs idag av Robert Granlund, som har för avsikt att få företaget att växa till ett respekterat företag även för all typ av montage inom närbesläktade områden. Vi kan nu också erbjuda säkerhetsdörrar för lägenheter. Ett led i utvecklingen har varit att samla all verksamhet i en lokal, och så har också skett på Malmvägen 47 C i Sollentuna.

Trappor och trappräcken

Tillverkning av trappor och trappräcken. I Rättvik i Dalarna har Trappfabriken sitt säte, de tillverkar trappor och trappräcken med tillbehör i många olika utföranden. Trappfabriken är ett känt varumärke som tillverkar trappor med gammal kunskap med mordern teknologi. Produkterna är inte storskalig fabriksproduktion, utan varje produkt hanteras av unikt. Det säkerställer att just du, som kund, blir nöjd och känner att din trappa är något "utöver det vanliga". Vi har ett brett sortiment av trätrappor, standard trappor, trappräcken, spiraltrappor.

Klottersanering & Blästring

Coloroff arbetar med blästring, klotterskydd och klottersanering runt Stockholmsområdet. Blästring ett bra och naturvänligt alternativ eftersom inga kemikalier används. Blästring är ett sätt att ta bort färg eller att göra rent en yta med minsta möjliga skador på underlaget. Kemisk sanering är klottersanering med klotterborttagare som reagerar kemiskt med "klottret", så att det går att få bort utan att skada den underliggande ytan. Klotterskydd är ett vattenburet allväders långtidsskydd, avsett för de flesta typer av ytor. Klotterskydd fångar upp spray- och penselklotter, samt har en god motståndskraft mot tuschklotter. Skyddar mot luftföroreningar, väderpåverkan och fukt upp till minst 5 år.

Säng

Allt för din säng. Vi på möbelmagsinet har ett stort utbud av barnsängar, bäddmadrasser, enkelsängar, resårsängar mm. Vi har dessutom både sängramar, sängskåp och sängbord. När du ska köpa säng, kom till oss.

Sovrum - överkast, kuddar m.m.!

Insikten i hur viktigt det är att sova på rätt madrass och med rätt kudde under huvudet har vuxit och allt fler ser sovrummet som hemmets oas. Ett rum där man kan koppla av, njuta och ladda batterierna inför det höga tempo vi dagligen lever i. Således är intresset för heminredning till sovrum med sängar och tillbehör som kuddar och överkast är större än någonsin. Vi har även andra typer av sovrumsmöbler såsom byråer, garderober och sängbord. Så söker du spänning och variation i ditt hem? Varför inte byta ut dina gamla sängtillbehör och förnya ditt sovrum med våra nya kuddar. Hos oss på Sängjätten finner du sängar, madrasser, överkast, kuddar, täcken och mycket mera, precis så som just du vill ha det! Under ett och samma tak finns allt du som kund behöver för att uppfylla dina drömmar och behov för ditt sovrum.

deromemarkbostad.se - Arkitektritade hus

Väljer du en bostad från Derome Mark & Bostad deromemarkbostad.se så kan du vara helt trygg i ditt beslut. Vi har genom åren försett tusentals svenskar med nya hem. Derome Mark & Bostad är det personliga företaget som följer dig hela vägen hem.

Allaway Centraldammsugare

Välkomna till Allaway Centraldammsugare. Vi tillhandahåller smarta städlösningar med centraldammsugare för hemmet. Våra centraldammsugare finns i olika storlekar och modeller för att tillgodose era specifika behov. Vill ni veta mer om Allaways sortiment och våra centraldammsugare och dammsugare är ni välkommen att kontakta oss! Vi kan också hjälpa till med projektering av ditt centraldammsugarsystem. Återförsäljare och serviceställen för centraldammsugare finns med god geografisk täckning från norr till söder.
dammsugare

Hustillverkare sedan 1947

A-Hus är en hustillverkare som står för effektivitet och kvalitetssäkring. Vårt engagemang för kvalitet börjar i konstruktionsfasen. Vår datorstödda designteknik låter oss skapa planlösningar och enligt dina exakta krav. Efter alla mönster har slutförts börjar hustillverkningsprocessen. A-Hus är en hustillverkare som är känd för sin state-of-the-art teknik. Viljan att utveckla och tillverka moderna trähus av hög kvalitet, kombinerat med trygghet och miljömedvetenhet präglar alla hus som vi tillverkar.

Glas Stockholm

Hos oss på Ekströms glas får du hjälp med ditt glas i Stockholm. Vårt glasmästeri har erfarenheten och kunskapen att hjälpa dig. Vi utför alla slags glasarbeten. Kontakta oss för mer information om vad vi kan hjälpa dig med. Välkommen!

Takstol från Derome

Med marknadens bästa tekniska utrustning och stordriftsfördelar kan vi erbjuda takstol till rätt pris. Vi tillverkar din takstol i trä helt anpassade efter din konstruktion och ritning. Vi hjälper dit att konstruera och tillverka dina traditionella och bågformade takstolar. Vi är störst i Sverige på takstolar. Med marknadens bästa tekniska utrustning och stordriftsfördelar kan vi erbjuda kvalitetsprodukter till rätt pris. Välkommen till Sveriges största takstolstillverkare. Tillverkas av konstruktionsvirke från Deromes egna sågverk.