Länkar om VVS

Vedpannor

Lindquist Heating har stor erfarenhet av värme till ditt hus. De erbjuder främst en komplett lösning med grunden i en vedpanna av gjutjärn, en lösning som ger extremt lång hållbarhet och stabilitet till din värmepanna. Du kan även välja tillsatser såsom pelletsbrännare och ackumulatortank med solslinga, för att värma ditt hus på ett miljövänligt sätt. Lindquist Heating är även först i Sverige med att lansera en miljögodkänd värmepanna i gjutjärn. Denna vedpanna tillverkas precis som den vanliga vedpannan i Tjeckien, ett land med över hundra års erfarenhet av tillverkning av gjutjärnspannor. Detta innebär att kvalitén ligger i absoluta världsklass.

Ventiation är vi specialister på!

Comfort Teknik AB - vi är specialister på ventialation och luftkonditionering. Vi projekterar, installerar och servar de flesta typer av anläggningar för inomhusklimat såsom kyl- och frysanläggningar, luftkonditionering och värmemaskiner. Vår kompetens inom ventilation ger dig som kund en god teknisk lösning och ett väl utfört arbete med god samordning mellan de olika installationsgrupperna.

Vedpannor & pelletspannor

Värmebaronen säljer vedpannor och pelletspannor men även andra värmeprodukter. Värmebaronens solfångare och vedpannor är kända för lång livslängd och mycket hög kvalitet. Vi levererar pelletspannor, solfångare och vedpannor som är driftsäkra och enkla att sköta. Kvalitet stavas Värmebaronen. Vi har det svart på vitt. Väljer du Värmebaronen så får du en vedpanna som håller vad den lovar.

Braskaminer - Kaminexperten

Släpp in elden i ditt hem! När du installerar en av våra braskaminer eller pelletskaminer i ditt hem kommer du att kunna njuta av de unika stämningen som levande eld ger, så ofta du vill. Vårt sortiment omfattar vedkaminer till hus i alla storlekar och stilar. Därför kan du låta förnuftet och känslorna komma till tals när du skall välja braskamin. Vid köp av kamin från Kaminexperten medföljer en mycket detaljerad bruksanvisning vilket gör även den mest osäkre eldare till en mästereldare på kort tid. Bruksanvisningen tar även upp frågor som val av bränsle och underhåll av kamin.
Kaminer, Gjutjärnskaminer, Insatskaminer

VRV och VRF system

Mitsubishi Electric Aircon har marknadens bredaste sortiment av klimatsystem, VRV och VRF system, värmeväxlare, värmepumpar, luftkonditionering. Vi inom airconditioning är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning av omkring 5 miljoner aggregat per år. Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla våra värmepumpar är anpassade för just vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste värmepumpsprogram med oändliga möjligheter för att tillgodose just ditt behov på inneklimat.

Allt för skorstenar - Schiedel

Välkommen till Schiedel Skorstenar. Vi på Schiedel har varit med i skorstensbranschen i nästan 40 år, vilket medför att vi kan det mesta om skorstenar i olika material och funktion. Det finns en mängd olika sorters skorstenar och det är inte alltid lätt att veta vad man bör välja. Vi på Schiedel delar gärna med oss av våra erfarenheter och hjälper er att ta reda på vilken skorsten som möter just era behov. En blockskorsten passar för alla typer av eldstäder, oavsett om det är en braskamin eller en vanlig eldstad. En stor fördel är att du enkelt kan ansluta flera olika eldstäder i samma skorsten. En stålskosten är en mer flexibel lösning. Stålskorstenar är otroligt flexibla och kan vinklas och sidoförskjutas näst intill hur som helst för att passa perfekt in i ditt hem.
öppen spis, eldstad

Ventilation och skorstenar

Hos Soliduct kan ni köpa allt inom skorsten och ventilation. Oavsett om ni söker efter information eller material för att förbättra din ventilation eller skorsten har du kommit rätt, vi har materialet! Här hittar du allt till din skorsten och ventilation ! Kontakta oss gärna för tips och råd, t ex om hur du gör en skorstensrenovering.

Luftrenare av högsta kvalité!

Produktutbudet är stort och omfattar luftrenare för användning inom hem, kontor, skolor, förskolor, väntrum, hotellrum, äldreboende, allergimottagningar och sjukhusmottagningar. Specialmodeller finns även för till exempel renrum, kliniker och laboratorier. Luftrenare med kvalité!

Kvalitet i säck från Deromepellets.se

Derome Bioenergi förser dig med pellets, briketter och andra former av biobränsle. Att välja biobränsle framför andra typer av energikällor är något som värmer inte bara huset utan även inombords. Du sparar både pengar och på miljön.