Länkar om Inredning

Företagsväxter

Billis växtmiljö säljer företagsväxter för inredning av kontor. Stort sortiment av konstväxter, konsotrsväxter, krukor, vattenspel. Vi kan också ta hand om din växtinredning och skapa fridfulla arbetsmiljöer samt din växtskötsel och tillhandar växtuthyrning. Vi gör din kontorsinredning bättre.
Vattenspel, Krukor, Växtinredning, Växtskötsel

Köp dina fönster i Göteborg

Örns säljer det mesta inom byggmaterial, verktyg och trädgård. Du kan här finna produkter såsom färg, tak, järnvaror, garageportar och isolering. På Örns Byggvaruhus kan du investera i ett komplett kök från Marbodal och ett flertal andra leverantörer. Du hittar Örns i Västra Frölunda men levererar med egna bilar över hela Göteborgsområdet. Vårt sortimentet är anpassat för både proffs och hemmafixare! Örns kunder är såväl konsumenter och småbyggare, som en del större företag.

Ergonomiska begagnade skrivbord

Våra begagnade kvalitetsskrivbord ska du kolla in! Skrivbordet är väl näst kontorsstolen en av de viktigaste kontorsmöblerna och bör väljas med omsorg, i vår butik har vi ett stort antal begagnade bordsskivor i många olika mått, format och material som kan förses med antingen fasta underreden, universal lösben eller kanske ett elstativ. Kolla med oss först, innan du köper skrivbord och inredning någon annanstans!

Du kan alltid be dom om råd när det kommer till din symaskin.

På symaskinswebbshoppen.se finns det alltid ett brett urval av symaskiner. Dom ser även till att alltid skcika allt du beställer fraktfritt. De strävar efter att ge sina kunder snabb och bra service. Ni kan alltid höra av er med era frågor om symaskiner och tillbehör, dom har kunskap om flera välkända varumärken. Bland annat Husqvarna Viking, Pfaff och Singer. Det finns även mägnder med tillbehör till de flesta symaskin- och sytillbehör, till riktigt bra priser dessutom.

Belysning från Lamporonline.se

Lamporonline har allt inom belysning för hemmet. Med lampor till tak, golv, kök och vägg så hittar du det du behöver för att lysa upp din tillvaro hemma. En taklampor är nyckeln för belysningen i varje rum, och vi har allt från mer klinisk vit belysning, till varma plafonder. Du kan självklart även köpa lampor till arbete eller kontor ifrån oss.