Länkar om Bygg

Fuktutredning och fuktskydd fråm Svenska Fukt AB

Svenska Fukt AB är ett företag som specialiserat sig på fuktskydd, uktutredning och fuktskador. Vi på Svenska Fukt AB har stor er­faren­het av dränering och fukt­iga källar­väggar. Kontakta oss när du vill ha fuktskyddade hem. Vi använder isodrän när vi jobbar med dränering av ditt hus.

Byggvaror - Gör det själv

Beijer Byggmaterial - Det mesta inom byggvaror, byggmaterial och verktyg ni behöver för att bygga och göra det själv. Allt från trägolv och golvvärme till högtryckstvätt för att snygga till fasaden själv eller färg för att måla om i kök eller badrum. Vi har även det ni behöver för att byta ventilation. Här hittar ni det ni behöver för att göra om i ert kök, det mesta inom vvs och vitvaror. Oavsett vad ni behöver hittar ni det förhoppningsvis på våra butikshyllor. Vi har både välkända produkter och egna prisvärda märken. Hos oss hittar ni både rätt byggvaror och kan få byggråd för att få stöd genom hela byggprocessen.

Takarbeten med produkter från Icopal

Hos Icopal hittar du de rätta produkterna för takrenovering eller om du skall byta tak. Våra världsledande produkter är kända för sin hållbarhet. När du skall byta tak kan det vara en idé att använda tätskikt från oss också. Varför chansa att få dåliga produkter när vi har det bästa. Hos oss på Icopal hittar du inte bara produkter för renovera tak, vi har även utrustning för carport, dränering och mycket mer. Vid dränering kan det även vara idé att lägga till skydd mot radon från marken. Vi har de rätta produkterna för det med. För lite större hus eller industrilokaler kan det vara fint att få in lite extra ljus i lokalen, här kommer våra unika takljuskupoler in i bilden. De är både lätta och hållbara. Besök gärna vår webbsida där du kan läsa mer om våra produkter.

Hitta byggpall hos oss!

Byggpall är Byggbranschens egna Retursystem för lastpallar av EUR-format och byggbranschens system för pallhantering. Systemet är kostnadseffektivt, enkelt och miljövänligt. Om så önskas utför vi värmebehandling enligt FAO:s internationella standard ISPM 15, vilket förhindrar spridningen av skadedjur i virket. ISPM 15-värmebehandling av ert träemballage kan göras för att förhindra att skadeinsekter såsom asiatisk långhorning och tallvedsnematod sprids. Den stora fördelen med en byggpall är att den ingår i ett retursystem och att dess pantvärde inte påverkas av regn, snö eller nedsmutsning på samma sätt som t ex den godkända EUR-pallen. Byggpall är ett retursystem för pallar, som är enkelt och anpassat för branschens förhållanden.

Lastpall, EUR pall och pallkrage på Norrlandspall!

Norrlandspall AB hanterar emballage såsom pallar och pallkragar. Norrlandspall hanterar nya och begagnade godkända EUR-pallar. EUR-pall A är den godkända EUR-pallen som är den vanligaste typen av pall i Sverige. Norrlandspall AB är Sveriges ledande företag inom handel och reparation av begagnad lastpall och arbetar rikstäckande med huvudkontor i Umeå. Då vi på Norrlandspall köper vi in ert emballage, slipper ni all annan hantering av besvärande träemballage. Dessutom driver vi retursystem för lastpallar åt jord- och trädgårdsbranschen samt åt byggbranschen. Norrlandspall utför även värmebehandling av, reparerar och bedriver handel med lastpallar och pallkragar.
Engångspall, Pall, EUR-pallar

Bygga om hemma? Besök bygghandlare Beijer!

Beijer kan leverera byggmaterial och förnödenheter till byggföretag i varje del av byggprocessen samt täcka upp behovet hos byggbranschen. Vi kan tillgodose alla dina behov från plåster till stommar och väggar till tak. Beijer är en komplett leverantör av byggvaror med ett sortiment bestående av mer än 500 000 produkter från förnödenheter, personligt skydd och interiör till byggmaterial, trä och skivmaterial. Vi säljer bland annat gipsskivor, plywood och annat virke! Beijer är Sveriges största bygghandlare. Men för dig som inte har möjlighet att komma till något av våra mer än 60 byggvaruhus runt om i Sverige ordnar Beijer leverans på dagen!
bygghandel, bygghandlare, isolering, trä och skivmaterial, infästning, tätskiktsystem, rotavdraget, gipsskivor, virke, limträ

Vägglucka

Abat luckan har många användningsområden, man kan placera dem på golv, väggar, tak eller balkonger. Luckan finns att beställa som plan aluminiumlucka, överfalsad, rund men också som skyddsgaller. Aluminiumluckor är perfekta för både inomhus och utomhus bruk. Våra luckor hittar du vid vatten och avloppsverk, sjukhus, broar, tunnelbanor och flygplatser. Beställ redan idag!

Bygga Nytt

Att bygga hus är en stor affär - vanligtvis den allra största i livet. När du ska bygga hus är det viktigt att vara ordentligt påläst. De "tråkiga" bitarna, som bygglov, avtalsformer och fösäkringar, kräver minst lika mycket tid och uppmärksamhet som de mer njutningsfulla, som inredning och materialval. På byggnytt.nu kan du utnyttja de möjligheter som finns att ställa frågor och få hjälp av en oberoende part.

PCB sanering & fogning

I det stora utbud som finns finner du bl.a. tätningar, ljudisolering, fasadrenovering, tätningslister och fönsterskydd. Byggtema AB har många års erfarenhet av PCB-sanering och all personal har genomgått kurs i PCB-sanering i SFR :s regi.

Köp EUR-pallar hos Karl Hedin

AB Karl Hedin marknadsför EUR-pallar för att du som kund ska ha möjlighet att få en enklare logistiklösning då du även efterfrågar andra palltyper eller pallkragar. Vår emballage tillverkning är effektiv, rationell och har god leveranskapacitet. Våra kunder är ofta stora internationella företag som kräver precision och nära relationer.