Länkar om Trädgård

Uterum för din trädgård

Classicum säljer & marknadsför uterum, växthus, vinterträdgård, paviljong, drivhus, lusthus, orangerier i enkelglas, dubbelglas el polykarbonat, plastbåghus samt andra vackra produkter till din trädgård. Se alla våra vackra inglasade uterum på hemsidan.

Färdigt gräs från Turfman

I mer än trettiofem år har Turfman odlat och sålt gräsmattor. Det är med stolthet vi konstaterar att Turfmans gräs rullats ut och täcker en hel del av Sveriges yta, men också växer på såväl dansk som norsk mark. Varför vänta halva sommaren på att gräset skall gro när du kan får en färdig gräsmatta direkt. Turfman är experter på att anlägga gräsmatta och leverera gräs på rulle. Vårt rullgräs har rullats ut på många platser i Sverige, vi levererar inte bara vanliga gräsmattor utan vi kan också lägga gräs på golfbanor teegräs, och andra sportarenor.
Gräs på rulle, Lägga gräs, Anlägga gräsmatta, Rullgräs

Motorsåg

Södermalms har funnits i över 35 år och är en av Stockholms största återförsäljare av trädgårdsmaskiner och reservdelar till dessa. Vi säljer de vanligaste produkterna på marknaden och har även service på dessa. Vi har bl.a gräsklippare, åkgräsklippare, motorsåg, trimmer, snöslunga, kompostkvarn samt reservdelar, service och uthyrning av trädgårdsmaskiner

http://www.willabgarden.se

En vinterträdgård är din alldeles egna trädgård inomhus! Vänd dig till Willab Trädgård för att njuta av vintern på ett annorlunda sätt. Vinterträdgårdar tillåter dig odla växter som annars inte skulle klara sig genom vintern.

Allt om växthus och krukor | Plantigo

Välkomna till Plantigo. Vi är en välsorterad internetbutik med brett utbud av krukor och allt ni kan behöva till ert växthus. Plantigo säljer främst tillbehör inom trädgård, balkongodling och inomhusgrönska. Hos oss köper ni enkelt växthus, krukor, blomsterlökar gräsfrö och andra fröer av olika slag. Vi erbjuder ett brett sortiment av krukor via nätet. Vi har blomkrukor, ytterkrukor och plastkrukor till riktgt bra priser. Här kan ni enkelt få en god överblick över säsongens lökar och fröer. Hos oss hittar ett stort utbud av höstlökar, vårlökar, gräsfrö och ja till och med fågelfrö, givetvis kan ni även köpa fågelmatare till. Vi erbjuder Hasselfors Garden's växthus med modulkonstruktion då ger helt nya möjligheter att se på odling, förvaring och vistelse i er trädgård.

Lusthus

Köp ett lusthus av hög kvalitet från Garden Aquatica. Våra lusthus, trädgårdspaviljonger och rosenbågar är lätta att sätta upp. Du får njuta av din trädgård till fullo, att framhäva dess naturliga skönhet. Du flyttar ut ditt vardagsrum till trädgården. Kika in på vår sajt och hitta ditt lusthus!

framtidsgarden.com

Framtids Gården är ett företag inom trädgårdsanläggning och underhåll som tar din trädgård till framtiden!