Länkar om Badrum

Smedbo Badrum

SMEDBO - Vi erbjuder allt för ditt badrum t.ex. badrumstillbehör, badrumsinredningar, badrumsmöbler och badrumsinredning av högsta kvalitet. Vi är marknadsledande i Skandinavien och spelar en viktig roll i Europa och USA. Framgångarna beror på ett långt och omfattande utvecklingsarbete som bedrivits för att säkra en hög kvalitetsnivå samt att värna om den klassiska skandinaviska design som produkterna representerar. Badrumsserierna går att få med olika ytbehandlingar. Ytbehandlingar som gör produkterna mer motståndskraftiga och ökar deras hållbarhet. Med en unik högtransparent lack förhöjs charmen och skötseln av produkterna förenklas. Med sin stora produktkännedom och sitt kvalitetstänkande tillhör Smedbo en exklusiv skara av tillverkare som utlovar 10-års garanti på hela produktsortimentet.

Jämjö Golv - Renovera badrum & kakel i Karlskrona

Jämjö Golv AB är ett golvläggnings- och plattsättningsföretag som säljer alla på marknaden tillgängliga produkter. Vill du ha kvalitet, kunskap och bra garantier så har du kommit alldeles rätt! Våra tjänster omfattar alla sorters golvläggningsarbeten, såsom renovering av badrum, parkett, textilmattor, plastmattor,gummimattor och linoleum samt plattsättning. Vi utför även epoxy/acryl beläggning. Vi kan erbjuda totalentreprenad då det är aktuellt med värme, vatten och el samt snickerier och tillbyggnation.

Kakel i Lund

Ute efter kakel i Lund? Colorama / Bengtssons Färg är ett företag med över 100 års erfarenhet. När du besöker butiken eller anlitar dem för din renovering kan du vara säker på att alltid få experthjälp av deras inredningsrådgivare och fasadexperter.