Länkar om Snickeri

Hantverkare Stockholm

BraByggare är en gratistjänst som gör det enklare att hitta snickare. Vi kvalitetssäkrar alla företag & snickare som är anslutna till tjänsten. Alla företag & snickare har också en profilsida till din hjälp där du kan se omdömen från tidigare kunder och annan information. Använd ROT avdrag när du anlitar en snickare. ROT avdrag i korthet Skattereduktionen är 50% av arbetskostnaden inklusive moms (ej material, resor, maskinhyra) Gäller för privatperson som äger en privatbostad (även fritidshus), men ej för företag) Max 50 000 i skattereduktion per sökande och år (dock ej mer än total skatt för aktuellt inkomstår) ) Totalt avdragsutrymme räknas gemensamt med avdrag för hushållsnära tjänster (Husarbete) ) Företaget som utför arbetet måste ha F-skattsedel

Takarbeten

Vi på Engman tak är specialister på alla sorters takarbeten, taktäckning, renovera och byta tak! Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi anser att kvalitet och kundservice är hörnstenarna i vår verksamhet. Tänk på att det finns finns flera olika typer av underlagstak och dess främsta funktion är att skydda ditt nya tak från regn och fukt, ett extra skydd och för att du ska slippa byta tak är materialet viktigt, god kvalitet gör att taket håller mycket längre. Vi ger dig tipsen om hur ditt tak håller bättre och vad man kan tänka på när man skall lägga nytt tak Engmantak finns i Göteborg, ring oss för mer information när du funderar på att byta ditt tak!

Hängslebyxor hos Grolls

Hängslebyxor är i första hand utformade med skydd i åtanke. Men, skydd bör inte innebära avkall på komfort. Sedan 1832 har vi hjälpt många arbetare genom att ge de finaste hängslebyxor för att matcha deras specifika behov utan kompromisser. Vare sig du letar efter hängslebyxor för industriella eller hushållsändamål det fortfarande viktigt att rätt kläder används för uppgiften. Vi erbjuder ett brett utbud av arbete hängslebyxor inklusive vattentäta hängslebyxor i olika storlekar och färger, skräddarsydda för specifika behov.