Länkar om Lokalvård

Fönsterputsning och annan städhjälp

Maries puts & städ erbjuder städning av olika typ och omfattning. Vi utför alltifrån kontorsstädning, hemstädning och flyttstädning, till fönsterputsning och trappstädning. Våra kunder innefattar många små- och medel-stora företag samt privatpersoner i hela Stockholm. Vi erbjuder våra kunder bl a hemstädning, Våra kunder är mycket nöjda med våra tjänster, vilket innebär att vi ständigt växer som företag. Men för att bibehålla en välfungerande logistik och hög servicenivå hos både nya och gamla kunder väljer vi medvetet att inte växa alltför fort.
Städning hemma i Stockholm, Fönsterputsning, Trappstädning, Kontorsstädning, Flyttstädning, städhjälp

Fastighetsunderhåll

Det är vår kunskap om fastigheters "överlevnadsprognos" som har fått oss att skapa begreppet "Fastighetens livscykel". Fastighetens livscykel styrs av många funktioner där standarden på det allmänna underhållet är en av de viktigaste. Det må sedan gälla själva konstruktionen, byggnationen eller hur fastighetsdriften hanteras. Teknisk service och underhåll omfattar tillsyn och skötsel, underhåll, jour och beredskap, el- och energieffektivisering, obligatorisk ventilationskontroll, filtrering av gaser och korrosionsmätning, rengöring av vätskesystem, energistatistik, underhåll av byggnader och mark m.m. Genom ett samarbete med Sodexo får du tillgång till kompetens som täcker fastighetens samtliga tekniska system. Vår städservice omfattar många olika tjänster och erbjudanden och vår ambition är att de ska levereras på ett okomplicerat sätt. En lyckad städleverans kräver ett bra samarbete med kunden och god service.
Städning

Påsproffs - dammsugarpåsar & damsugartillbehör

DET SKA INTE BEHÖVA VARA SVÅRT OCH BESVÄRLIGT ATT KÖPA RÄTT DAMMSUGARPÅSAR / TILLBEHÖR Dammsugaren är en av våra viktigaste och mest använda apparat i hemmet. Många konsumenter lägger ner mycket tid (ta reda på fakta, läsa tester etc) inför köpet av denna produkt. Tyvärr är inte alla lika noga med att sköta/underhålla den. Påsarna är slut, töm den gamla och använd den på nytt eller pressa in överblivna dammusgarpåsar från den gamla dammsugaren. Känns det igen? Hur många har inte stått i affären utan att komma på vad det är för modellbeteckning och tom märke på sin dammsugare där hemma?

DSFM - Storstädning Stockholm

Vi vågar säga att vi på DS Facility Management har Stockholms mest kompletta och kompetenta storstädningsgrupp. Det krävs stor och lång erfarenhet och bred kunskap för att kunna påstå detta och just det besitter vi. Storstädning kan bestå av allt från heltvätt av kontor, lager, garage, industrilokaler och verkstäder m.m.
Färsk frukt på jobbet - vi leverar, Golvvård för företag - anlita DSFM