Länkar om Kontor

Tidredovisningssystem med Qbis

Effektivisera ditt företag med ett bra tidsredovisningssystem från Qbis. Få full kontroll på dina anställdas tidrapportering och tidsredovisning med vårt unika tidssystem från Qbis. Du kan lätt sköta all tidredovisning och tidrapport, ja även projektstyrning via ett webbgränssnitt. Qbis är så mycket mer än bara ett tidsredovisningssystem, det är även ett fullfjärdat system för projektledning, Hantera reseräkning och kundregister online. Slarva inte bort en massa tid för projekt med undermåliga system när du kan använda QBIS till en låg kostnad. Du kan också använda Qbis som ett webbaserat CRM och säljstöd

Växeltjänster - Kalix Tele 24

Kalix Tele24 är ledande i Sverige inom Callcenter och outsourcing inom svarstjänster. Behöver du hjälp med telefonpassning och telefonservice, kan vi hjälpa dig. Vi utför olika former av telefonsvar åt dig och får en bra svarstjänst och svarsservice till en bra kostnad.
Callcenter med outsourcing, Telefonservice & telefonsvar, Svarstjänst

Webbdesign enkelt med SEO CMS

Webbdesign är ett strategiskt viktigt verktyg vars syfte är att stödja företagets affärsmål. Förutom den rent grafiska formgivningen väger vi även in andra faktorer som användbarhet, navigering och sökmotoroptimering. SEOCMS är ett lättanvänt CMS verktyg ( content management system ) som ger er en professionell webbplats både till funktion och form. Webbdesign har aldrig varit enklare än med publiceringsverktyget SEOCMS!
cms verktyg, publiceringsverktyg, webbpublicering, ny hemsida, getupdated, webbdesign

Bärkassar med tryck på - Papperskungen

Är du i behov av kontorsmaterial som kan levereras snabbt, i tid och direkt till dig? Vi på Papperskungen har levererat kontorsvaror via postorder sedan 1994. Det har gett oss gedigen erfarenhet när det kommer till att erbjuda funktionella och lättanvända material för kontoret via nätet. Vi har allt från pennor med tryck på till bärkassar och bubbelpåsar. Välkommen in!
Kassarullar till olika maskiner, Kontorsmaterial för alla lägen, Kuvert till breven, Bubbelpåsar hittar du hos oss, Pennor med tryck hos Papperskungen, Billiga etiketter hittar du hos oss, Kartonger och wellådor, Använd våra postpåsar