Länkar om Resor

Fotbollsresor

Hos Eurotravel Sports kan boka fotbollsresor till hela Europa, allt från lösa matchbiljetter till kompletta fotbollsresor med hotell och flyg. Utöver detta hjälper vi gärna till med att hitta träningsläger och fotbollscuper. Eurotravel Sports skräddarsyr fotbollsresor till Europas bästa fotbollsligor som spelas två timmar från Sverige! Vänd dig därför till oss för riktigt prisvärda fotbollsresor till England, Italien och Spanien.

Fotbollsresor LA Travel

LA Travel ordnar fotbollsresor till Europas toppligor i fotboll! Är ni en grupp som vill åka på fotbollsresa kan vi även hjälpa till att boka transfers, restauranger, utflykter etc. En fotbollsresa är ett minne för livet!

Båtcharter - Charterbåt

Båtcharter i Stockholms skärgård med REMI BåtCharter Hyr någon av våra charterbåtar för frukostmöte, lunch/middag, konferens, mingel o cocktailparty eller endast transport. Vi har tre charterbåtar: m/y Etera en charteryacht med passagerarcertifikat för 40 gäster, m/y Lime är charteryacht med certifikat för 12 gäster och m/y Rozzo nyförvärv 2010.

Tjäna pengar till en skolresa eller laget!

Tulpankungen hjälper Sveriges ungdomar och föreningar att tjäna pengar till sin klassresa, skolresa eller till laget. Med hjälp av Sveriges mest älskade blomma så kan alla skolklasser öka på klasskassan inför klarssresan. Vi har hjälp klasser att utöka sin klasskassa sedan 2001. Vi har tre säsonger, julsäsongen, påsksäsongen och tulpansäsongen där vi levererar tulpaner av högsta kvalité, samtidigt som vi gör det enkelt för olika föreningar och skolklasser att tjäna ihop pengarna.