Länkar om Möbler

Madrasser & Sängar

Lectus sängar - det bästa inom sängar. Vi tillverkar och säljer resårsängar och madrasser av högsta kvalitet. På Lectus är kvalitetssäkring en nyckelfaktor i allt vi gör. Därför utsätter vi samtliga produkter i vårt utbud för kompromisslösa kvalitetstester, både i egen regi och hos oberoende instanser. Proven genomförs enligt internationell standard, och metoderna är utformade för att likna vardagssituationer. Varje möbel utsätts för olika utmattnings- och belastningstester som motsvarar 25 års användande, och man testar även motståndskraften mot brand. Att köpa en ny säng är en långsiktig investering, och vi vill att du ska känna dig trygg med köpet. Därför erbjuder vi en försäkring som ger dig bytesrätt på sängen inom 90 dagar, om det skulle visa sig att du valt fel hårdhetsgrad. Mer information får du i butiken.

Rottingflätning för rottingstolar

Välkommen till Nättorp Rotting och Design! Ett företag som bland annat erbjuder nyflätning av rotting på möbler. Jag gör rottingsitsar, rottingstolar och även meditationskuddar. När du behöver rottingflätning för att din gamla släktklenod skall bli fin vänder du dig till mig.

Möbler & möbelbutik

Kungsmöbler i Jönköping har trendiga och moderna möbler och du är varmt välkommen att besöka vårt varuhus i Jönköping. Vi har allt från soffor, fåtöljer, vitrinskåp, bokhyllor, soffbord, sängar och bäddsoffor. Vi strävar efter personlig service gentemot kunden. Vår långa erfarenhet inom möbelbranschen hoppas vi är till kundens fördel. Vi erbjuder kvalitetsprodukter till mycket låga priser. Detta är möjligt eftersom vi jobbar direkt med leverantörerna.

Designmöbler och möbeluthyrning

Fine Design Stockholm AB arbetar med försäljning av designmöbler samt möbeluthyrning till event, mässor och homestyling. Vi levererar allt från små inredningsdetaljer i form av exempelvis väggdekor, taklampor och bordslampor, till hela koncept. Hos oss hittar du designklassiker såsom Barcelonafåtöljen, stolen Louis Ghost och taklampor från House doctor. Vi säljer möbler från kända designers: Tove Adman, Alexander Lervik / Johansson Design med flera. Ska du arrangera en mässa eller evenemang och behöver större mängder mässmöbler, loungemöbler eller porslin, hjälper vi dig med möbeluthyrning också. Välkommen!