Länkar om Färg & Tapeter

Bruske Måleri Stockholm

Med stöd av den genuina erfarenhet och tradition som Bruske Måleri byggt upp under mer än sju decennier skall vi fortsätta utvecklas i syfte att uppfylla våra kunders krav och förväntningar på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt.

Målare & Hantverkare - Sandå

Sandå utför lite bättre hantverk i Stockholm såväl som i övriga landet. Våra skickliga målare, golvläggare och övriga hantverkare tar sig an de flesta typer av hantverkstjänster. I huvudsak utför vi målning av olika slag och våra målare kan anlitas för exempelvis målning av plåttak och träfasader, trapphusmålning, industrimålning, rostskyddsmålning och dekorationsmålning. Men vi utför även tjänster som tapetsering, fönsterrenovering och golvläggning. Välkommen att kontakta oss om du är i behov av hantverkare som utför lite bättre hantverk!

Målare i Ulricehamn & Borås

Lundberg & Starrén Måleri AB har sitt säte i Borås och vi som driver företaget heter Stefan Lundberg och Daniel Starrén. I dagsläget har vi fyra anställda målare och två lärlingar. Vi är dina målare i Ulricehamn och Borås med omnejd. Vi utför även impregnering av din fasad för att skydda mot möjliga vattenskador. Kontakta oss så berättar vi mer!